Sunday, March 1, 2020

ASAS PEMIKIRAN KOMPUTASIONAL


Teknik asas pemikiran komputasional terbahagi kepada empat teknik iaitu :

Image result for teknik asas pemikiran komputasional teknik leraian

Fahami dan kenali setiap teknik yang dipaparkan :

Image result for teknik asas pemikiran komputasional teknik pengitlakan

 PATTERN RECOGNITION – PENGECAMAN CORAK
1. TEKNIK MELIHAT PADA KESAMAAN DAN PERBEZAAN
PATTERN RECOGNITION – PENGECAMAN CORA...

Image result for teknik asas pemikiran komputasional teknik peniskalaan

TEKNIK PENGITLAKAN
1. TEKNIK INI ADALAH MENCIPTA LANGKAH-LANGKAH, PROSEDUR
ALGORITMA ATAU PSEUDOKOD TERTENTU BAGI
MENYELES...

Sekian sahaja daripada saya

Sunday, February 16, 2020

MY FAV CARTOON

Image result for little pony fluttershy

Comelkannn !!! Aku minat fluttershy ni sbb dia ni pemalu and lembut je bile bercakap... Huarggg nk jadi mcm dia... Kayy tu je nak cakap... Bye bye !!!

Tuesday, February 11, 2020

MY SECOND BLOGGER

Assalamualaikum !!! Sedihnyeee !!! Wallet aku hilang... Dah lah dalam wallet tu ade duit aku... Tapi even hilang pun  aku still tak nak bagitau mak aku... Tak apa lah aku redha... Kayyy byeee !!!

Image result for anime lonely girl

Sunday, February 9, 2020

ASAS PEMIKIRAN KOMPUTASIONAL

Teknik asas pemikiran komputasional terbahagi kepada empat teknik iaitu : Fahami dan kenali setiap teknik yang dipaparkan :   ...